Publikavimo data: 2024-06-09
Blynų pyragas su vištiena ir grybais
Blynai - puikus patiekalas kiekvienai progai. Jie puošia šventinius stalus ir naudojami kasdieniam maistui. Blynų pyragas su vištiena ir grybais - dieviškas patiekalas, kuris nustebins švelniu kreminiu skoniu ir maloniu aromatu.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite į mėsą ir svogūnus, troškinkite, kol suminkštės, paskaninkite druska ir pipirais. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Imkite blynus ir ant jų tepkite įdarą. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir suvyniokite kiekvieną blyną. Ištepkite formą sviestu ir išdėliokite blynus sraigės forma.
Žingsnis 3
Tada paimkite grietinę, 2 kiaušinius ir padarykite įdarą, išmaišykite, pasūdykite ir supilkite į blynų formą. Ant viršaus užbarstykite likusį sūrį. Dėkite formą į iki 180C įkaitintą orkaitę 45 minutėms.
Kategorijos