Publikavimo data: 2025-08-19
Blynų ritinys
Saldus patiekalas blynų dienai paįvairinti.
Žingsnis 1
Paruoškite blynus pagal mėgstamą receptą. Turėtų būti 10-12 vienetų.
Žingsnis 2
Varškę sutrinkite šakute su 1/2 varškės ir 1 valgomuoju šaukštu cukraus.
Žingsnis 3
Nuluptą obuolį supjaustykite riekelėmis.
Žingsnis 4
Blynus dėkite ant karščiui atsparios formos šonų taip, kad kraštai kabotų žemyn (4-5 vienetai). Paimkite 2 likusius blynelius, dėkite juos vieną šalia kito, šiek tiek užlenkite, aptepkite likusia varške, ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų kivių, susukite į ritinėlį ir padėkite ant šono, kaip nuotraukoje.
Žingsnis 5
Kitus du blynus įdarykite varške ir obuoliais.
Žingsnis 6
Kitus 2 blynus galima užpildyti vien varške. Į paskutinius blynus galima dėti tik obuolius, pabarstytus likusiu cukrumi.
Žingsnis 7
Blynų žiedą patepkite sviestu (suminkštintu arba ištirpintu) ir 15-20 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos