Blynų šavarma pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Blynų šavarma

Visame pasaulyje garsi šavarma - tai kepta mėsa su daržovėmis ir padažu, suvyniota į plokščią duoną arba pitą. Maistas skubantiems ir užsiėmusiems žmonėms. Siūlome šavarmos receptą, kurį galima paruošti neišeinant iš namų ir neskubant mėgautis šio rytietiško šedevro skoniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Blynų šavarma Žingsnis 1
Į šiltą pieną įmaišykite kiaušinius, druską ir miltus. Mišinį gerai išmaišykite mikseriu. Palikite pastovėti 10 minučių. Kepkite blynus ant saulėgrąžų aliejumi pateptos keptuvės.

Žingsnis 2

Blynų šavarma Žingsnis 2
Atskirame inde paruoškite padažą - sumaišykite majonezą, kečupą ir garstyčias. Ant blyno krašto dėkite daržovių, salotų ir filė. Ant viršaus uždėkite kelis šaukštelius padažo. Suvyniokite įdarytą blyną į siaurą vamzdelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos