Publikavimo data: 2024-10-13
Blynų šavarma
Visame pasaulyje garsi šavarma - tai kepta mėsa su daržovėmis ir padažu, suvyniota į plokščią duoną arba pitą. Maistas skubantiems ir užsiėmusiems žmonėms. Siūlome šavarmos receptą, kurį galima paruošti neišeinant iš namų ir neskubant mėgautis šio rytietiško šedevro skoniu.
Žingsnis 1
Į šiltą pieną įmaišykite kiaušinius, druską ir miltus. Mišinį gerai išmaišykite mikseriu. Palikite pastovėti 10 minučių. Kepkite blynus ant saulėgrąžų aliejumi pateptos keptuvės.
Žingsnis 2
Atskirame inde paruoškite padažą - sumaišykite majonezą, kečupą ir garstyčias. Ant blyno krašto dėkite daržovių, salotų ir filė. Ant viršaus uždėkite kelis šaukštelius padažo. Suvyniokite įdarytą blyną į siaurą vamzdelį.
Kategorijos