Publikavimo data: 2024-06-15
Blynų suktinukai su mėsos įdaru
Mėsos suktinukai - tai puiki labai sotaus ir skanaus užkandžio versija. Pagrindiniai ingredientai - blynai ir mėsos įdaras. Pagrindinis šio patiekalo privalumas yra tas, kad šį įdarą galima lengvai pakeisti bet kokiu kitu įdaru, pavyzdžiui, grybų, varškės ar net daržovių įdaru.
Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite saulėgrąžų aliejų ir miltus. Maišykite tešlą, kol taps vientisa ir be gumulėlių. Kepkite blynus ant įkaitintos keptuvės, prieš tai ją gerai patepdami riebalais. Kepkite blynus po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paimkite vištienos filė ir kepkite ją keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, ant didelės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėkite svogūną, papriką ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite prieskonius, druską ir troškinkite daržoves bei mėsą, kol iškeps.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir porą šaukštų miltų su vandeniu, grietine ir druska pagal skonį. Supilkite masę į keptuvę ir viską troškinkite 5 minutes. Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles. Įdarą dėkite ant paruošto blyno ir suvyniokite jį į sandarų voką.
Kategorijos