Publikavimo data: 2024-06-22
Bolonija su krevetėmis
Bolonijos patiekalas su krevetėmis - tai klasikinės Balagnese su krevetėmis receptas. Malta mėsa šiam patiekalui suteikia širdingumo, o pomidorai sušvelnina pomidorų riebumą. Sūris suteikia kreminį skonį, o krevetės - lengvą jūros gėrybių prieskonį. Visi ingredientai sukuria restorano patiekalą, kurį galite pasigaminti savo virtuvėje. Geras receptas maloniam vakarui su mylimu žmogumi.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite maltą mėsą. Šiek tiek pakepinkite. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su malta mėsa. Į pomidorus ir faršą sudėkite nuplautas krevetes. 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius, kol jie taps al dente. Į makaronus sukrėskite mėsos įdarą su visomis sultimis.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir suberkite jį į makaronus. Gerai išmaišykite.
Kategorijos