Bolonija su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bolonija su krevetėmis

Bolonijos patiekalas su krevetėmis - tai klasikinės Balagnese su krevetėmis receptas. Malta mėsa šiam patiekalui suteikia širdingumo, o pomidorai sušvelnina pomidorų riebumą. Sūris suteikia kreminį skonį, o krevetės - lengvą jūros gėrybių prieskonį. Visi ingredientai sukuria restorano patiekalą, kurį galite pasigaminti savo virtuvėje. Geras receptas maloniam vakarui su mylimu žmogumi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Bolonija su krevetėmis Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite maltą mėsą. Šiek tiek pakepinkite. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su malta mėsa. Į pomidorus ir faršą sudėkite nuplautas krevetes. 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 2

Bolonija su krevetėmis Žingsnis 2
Išvirkite spagečius, kol jie taps al dente. Į makaronus sukrėskite mėsos įdarą su visomis sultimis.

Žingsnis 3

Bolonija su krevetėmis Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir suberkite jį į makaronus. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos