Bolonija su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bolonija su krevetėmis

Bolonijos patiekalas su krevetėmis - tai klasikinės Balagnese su krevetėmis receptas. Malta mėsa šiam patiekalui suteikia širdingumo, o pomidorai sušvelnina pomidorų riebumą. Sūris suteikia kreminį skonį, o krevetės - lengvą jūros gėrybių prieskonį. Visi ingredientai sukuria restorano patiekalą, kurį galite pasigaminti savo virtuvėje. Geras receptas maloniam vakarui su mylimu žmogumi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bolonija su krevetėmis Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite maltą mėsą. Šiek tiek pakepinkite. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su malta mėsa. Į pomidorus ir faršą sudėkite nuplautas krevetes. 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 2

Bolonija su krevetėmis Žingsnis 2
Išvirkite spagečius, kol jie taps al dente. Į makaronus sukrėskite mėsos įdarą su visomis sultimis.

Žingsnis 3

Bolonija su krevetėmis Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir suberkite jį į makaronus. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos