Publikavimo data: 2025-08-18
Bolonijos kopūstai.
Mėgstu troškintus kopūstus. Tai puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Jį lengva pagaminti, jis skanus ir sveikas!
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi lengvai apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Tada sudėkite maltą mėsą, gerai išmaišykite ir kepkite, kol mėsa pakeis spalvą.
Žingsnis 4
Tada sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite į daržovių ir maltos mėsos mišinį, išmaišykite ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite, kol išvirs, uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Jei norite, galite pridėti žolelių.
Kategorijos