Bolonijos kopūstai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bolonijos kopūstai.

Mėgstu troškintus kopūstus. Tai puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Jį lengva pagaminti, jis skanus ir sveikas!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
44 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Bolonijos kopūstai. Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas.

Žingsnis 2

Bolonijos kopūstai. Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi lengvai apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

Bolonijos kopūstai. Žingsnis 3
Tada sudėkite maltą mėsą, gerai išmaišykite ir kepkite, kol mėsa pakeis spalvą.

Žingsnis 4

Bolonijos kopūstai. Žingsnis 4
Tada sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 5

Bolonijos kopūstai. Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite į daržovių ir maltos mėsos mišinį, išmaišykite ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite, kol išvirs, uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Bolonijos kopūstai. Žingsnis 6
Jei norite, galite pridėti žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos