Publikavimo data: 2024-09-17
Bolonijos makaronai su namine malta mėsa ir prieskoniais
Šiuo receptu su manimi pasidalijo kolegė darbe, o ji, savo ruožtu, yra italo žmona! Taigi receptas paprastas, o makaronai skanūs.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius, kol jie taps al dente.
Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, paruoškite Bolonijos padažą: 5 minutes ant vidutinės ugnies aliejuje pakepinkite maltą mėsą.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į maltą mėsą, troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Žingsnis 4
Spagečius nusausinkite.
Žingsnis 5
Į maltą mėsą ir pomidorus suberkite pomidorų pastą, miltus, prieskonius, petražoles, vandenį ir troškinkite dar 5-7 minutes.
Kategorijos