Braškių agar-agaro uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Braškių agar-agaro uogienė

Gaminimo laikas
520 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Braškių agar-agaro uogienė Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Sudėkite braškes sluoksniais į puodą ir užpilkite cukrumi. Palikite per naktį, per tą laiką uogos turėtų leisti sultis.

Žingsnis 2

Braškių agar-agaro uogienė Žingsnis 2
Paruoškite agar-agarą. Ištirpinkite agaro agaro miltelius vandenyje ir palikite išbrinkti 5 minutes. Uždekite ant ugnies ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Braškių agar-agaro uogienė Žingsnis 3
Išvirkite uogienę. Puodą su braškėmis statykite ant ugnies, užvirinkite ir maišydami virkite 3 minutes. Supilkite karštą agarą ir virkite dar 3 minutes. Nepamirškite nuolat maišyti. Nugriebkite putas.

Žingsnis 4

Braškių agar-agaro uogienė Žingsnis 4
Džemą sudėkite į saugyklą. Karštą masę supilkite į švarius stiklainius ir užsukite dangtelius. Kai stiklainiai atvės, laikykite juos vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos