Publikavimo data: 2024-01-03
Braškių ir bananų uogienė receptas
Braškių ir bananų uogienė - švelnūs bananai ir kvapnios braškės. Tai savarankiškas desertas, kurį galima valgyti tiek tiesiog prie arbatos, tiek naudoti ruošiant kitus desertus: bandeles, kruasanus ir pyragus.
Žingsnis 1
Nulupkite bananą. Jei naudojate šaldytas braškes, atšildykite jas dieną prieš gamindami.
Žingsnis 2
Bananą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Dubenyje braškes ir bananus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Gautą mišinį supilkite į puodą, suberkite cukrų ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 5
Leiskite uogienei atvėsti ir perpilkite ją į stiklainį.
Žingsnis 6
Džemą patiekite su skrudinta duona ar kitais kepiniais.
Kategorijos