Džemai

Džemai yra gardūs ir saldūs užkandžiai, pagaminti iš virtų vaisių arba uogų, kurie yra sumaluoti ir sumaišyti su cukrumi, kad gautų skystą konsistenciją. Tai gali būti įvairių skonių ir spalvų, priklausomai nuo naudojamų vaisių ar uogų.

TOP 5 Džemai receptai

Džemai - 39 naujausi receptai

Haroldas Sakalauskas
Braškių ir bananų uogienė receptas
Daiva
Apelsinų uogienė
Marija
Obuolių uogienė
Nijolė Žukauskienė
Juodųjų serbentų uogienė
Albinas Paulauskas
Citrinų uogienė
Augustinas Baranauskas
Mandarinų uogienė
Albinas Paulauskas
Braškių uogienė
Alicija Navickienė
Aviečių uogienė
Marta
Abrikosų uogienė
Nijolė Žukauskienė
Vyšnių uogienė
Nijolė Žukauskienė
Ryški braškių uogienė
Augustinas Baranauskas
Tiršta abrikosų uogienė
Marija
Persikų uogienė
Haroldas Sakalauskas
Moliūgų ir mandarinų uogienė
Haroldas Sakalauskas
Mandarinų uogienė
Augustinas Baranauskas
Abrikosų uogienė su agaru
Marta
Putinų uogienė
Augustinas Baranauskas
Citrinų ir imbiero uogienė
Alicija Navickienė
Putinų uogienė su pektinu
Marija
Juodųjų serbentų uogienė žiemai
Marta
Obuolių uogienė su sezamo sėklomis be cukraus
Marija
Putinų uogienė su juodųjų varnalėšų uogomis
Alicija Navickienė
Mėlynių uogienė
Marta
Mandarinų uogienė su maltu imbieru
Daiva
Spanguolių ir apelsinų uogienė
Marija
Slyvų uogienė su raudonaisiais pipirais ir aštriosiomis paprikomis
Marija
Mandarinų uogienė su spanguolėmis
Alicija Navickienė
Braškių uogienė
Marta
Vanilinių persikų ir čiobrelių uogienė
Marija
Aromatinga braškių uogienė
Daiva
Naminė apelsinų uogienė
Francišekas Baranauskas
Mandarinų ir gvazdikėlių uogienė
Daiva
Braškių agar-agaro uogienė
Beata
Aštri mandarinų uogienė su badian aliejumi
Nijolė Žukauskienė
Spanguolių uogienė
Augustinas Baranauskas
Šaldytų uogų uogienė
Marija
Šaldyta obuolių uogienė
Marija
Naminė mandarinų uogienė
Daiva
Apelsinų ir uogų uogienė