Publikavimo data: 2025-08-19
Braškių suflė
PP braškių suflė su nugriebtu pienu ir varške versija.
Žingsnis 1
Prieš tai atšildykite braškes (arba naudokite šviežias), išmirkykite želatiną piene ir palikite 1 valandą išbrinkti.
Žingsnis 2
Tada braškes sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 3
Į dubenį sudėkite minkštą nugriebtą varškę ir pasirinktinai saldiklį (jei braškės nėra per saldžios).
Žingsnis 4
Plakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Kai želatina išbrinksta, ištirpinkite ją mikrobangų krosnelėje, kaitinkite 20-30 sekundžių 300-400 vatų galia ir maišykite.
Žingsnis 6
Pieną su ištirpinta želatina supilkite į dubenį, suplakite iki vientisos masės, tada supilkite į kremines formeles (arba kitus turimus indus), padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms (arba per naktį), kad sustingtų.
Kategorijos