Braškių suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Braškių suflė

PP braškių suflė su nugriebtu pienu ir varške versija.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Braškių suflė Žingsnis 1
Prieš tai atšildykite braškes (arba naudokite šviežias), išmirkykite želatiną piene ir palikite 1 valandą išbrinkti.

Žingsnis 2

Braškių suflė Žingsnis 2
Tada braškes sutrinkite trintuvu.

Žingsnis 3

Braškių suflė Žingsnis 3
Į dubenį sudėkite minkštą nugriebtą varškę ir pasirinktinai saldiklį (jei braškės nėra per saldžios).

Žingsnis 4

Braškių suflė Žingsnis 4
Plakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Braškių suflė Žingsnis 5
Kai želatina išbrinksta, ištirpinkite ją mikrobangų krosnelėje, kaitinkite 20-30 sekundžių 300-400 vatų galia ir maišykite.

Žingsnis 6

Braškių suflė Žingsnis 6
Pieną su ištirpinta želatina supilkite į dubenį, suplakite iki vientisos masės, tada supilkite į kremines formeles (arba kitus turimus indus), padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms (arba per naktį), kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, suflė, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė

Kategorijos