Publikavimo data: 2025-08-18
Braškių suflė su kondensuotu pienu
Jei žiemą norisi vasaros, pasigaminkite šaldytų braškių suflė. Kondensuotas pienas suteiks saldumo ir kreminio skonio, o uogos pripildys desertą vitaminų. Net šaldytose braškėse yra A, B, C, E vitaminų ir naudingų mineralinių medžiagų. Todėl, nepaisant didelio kaloringumo, kurį patiekalui suteikia kondensuotas pienas, šis desertas naudingas vasarą. Beje, braškes galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Atšildytas braškes užpilkite 1 puodeliu vandens ir užvirkite. Likusį vandenį supilkite ant želatinos, leiskite jai išbrinkti ir kaitinkite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, kol ji visiškai ištirps. Nukelkite braškes nuo ugnies ir sutrinkite panardinamuoju maišytuvu. Į uogas suberkite cukrų ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite suflė. Į braškes supilkite šiltą želatiną, indą su gauta mase įdėkite į indą su šaltu vandeniu ir plakite mikseriu, kol atvės. Kai braškių masė suputos į putas, supilkite į ją kondensuotą pieną. Dar kartą gerai išplakite mikseriu. Gautą suflė supilkite į paruoštus kremlentes, dubenėlius ar formeles ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Kategorijos