Publikavimo data: 2025-08-20
Briuselio kopūstų košė
Briuselio kopūstų košė yra geras dietinis garnyras arba vegetariškas patiekalas, ypač populiarus Prancūzijoje ir Belgijoje, kur ši daržovė itin mėgstama. Joje yra baltymų, baltyminių medžiagų ir sveikų liesų angliavandenių, kurių reikia mūsų organizmui. Ji visiškai nekaloringa ir padeda kovoti su apatija, nemiga, širdies ir kraujagyslių ligomis, astma ir bronchitu.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos, sudėkite kopūstus ir virkite 20-30 minučių, kol kopūstai suminkštės ir juos bus galima lengvai pradurti peiliu.
Žingsnis 2
Sudėkite kopūstus į gilų dubenį, įdėkite sviesto ir šiek tiek pieno. Maišykite mikseriu 10-15 minučių, kol pasidarys tiršta tyrė, palaipsniui supilkite pieną.
Žingsnis 3
Briuselio kopūstų tyrė paruošta. galite patiekti ir patiekti.
Kategorijos