Briuselio kopūstų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Briuselio kopūstų košė

Briuselio kopūstų košė yra geras dietinis garnyras arba vegetariškas patiekalas, ypač populiarus Prancūzijoje ir Belgijoje, kur ši daržovė itin mėgstama. Joje yra baltymų, baltyminių medžiagų ir sveikų liesų angliavandenių, kurių reikia mūsų organizmui. Ji visiškai nekaloringa ir padeda kovoti su apatija, nemiga, širdies ir kraujagyslių ligomis, astma ir bronchitu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Briuselio kopūstų košė Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos, sudėkite kopūstus ir virkite 20-30 minučių, kol kopūstai suminkštės ir juos bus galima lengvai pradurti peiliu.

Žingsnis 2

Briuselio kopūstų košė Žingsnis 2
Sudėkite kopūstus į gilų dubenį, įdėkite sviesto ir šiek tiek pieno. Maišykite mikseriu 10-15 minučių, kol pasidarys tiršta tyrė, palaipsniui supilkite pieną.

Žingsnis 3

Briuselio kopūstų košė Žingsnis 3
Briuselio kopūstų tyrė paruošta. galite patiekti ir patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos