Publikavimo data: 2024-04-03
Brokoliai keptuvėje
Brokoliai yra viena sveikiausių daržovių, tačiau virtos formos daugelis žmonių jų nemėgsta. Kad organizmas neprarastų visų šioje daržovėje esančių vitaminų, naudokite brokolinių kopūstų keptuvėje receptą. Kepdama daržovė išsaugo visas savybes ir įgauna gardžią traškią plutelę. O pomidorų padažas papildomai atskleidžia patiekalo skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite brokolius. Smulkiai supjaustykite česnaką ir kelias minutes pakepinkite keptuvėje. Tada išimkite česnaką ir sudėkite brokolius į keptuvę. Pakaitinkite 5 minutes, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Įkaitinkite 100 ml vandens, įpilkite pomidorų pastos, augalinio aliejaus, aromatinių žolelių ir smulkinto česnako, gerai išmaišykite. Patiekite padaže.
Kategorijos