Brokoliai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Brokoliai keptuvėje

Brokoliai yra viena sveikiausių daržovių, tačiau virtos formos daugelis žmonių jų nemėgsta. Kad organizmas neprarastų visų šioje daržovėje esančių vitaminų, naudokite brokolinių kopūstų keptuvėje receptą. Kepdama daržovė išsaugo visas savybes ir įgauna gardžią traškią plutelę. O pomidorų padažas papildomai atskleidžia patiekalo skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brokoliai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite brokolius. Smulkiai supjaustykite česnaką ir kelias minutes pakepinkite keptuvėje. Tada išimkite česnaką ir sudėkite brokolius į keptuvę. Pakaitinkite 5 minutes, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Brokoliai keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Įkaitinkite 100 ml vandens, įpilkite pomidorų pastos, augalinio aliejaus, aromatinių žolelių ir smulkinto česnako, gerai išmaišykite. Patiekite padaže.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos