Publikavimo data: 2024-05-25
Brokolių paplotėliai
Brokolių paplotėliai tokie pat skanūs kaip ir mėsos paplotėliai. Jie švelnūs, šiek tiek traškūs ir labai sveiki. Tai puikus antioksidantas, lėtina senėjimo procesus, saugo smegenis, mažina cholesterolio kiekį. Į daržovių faršą pridėjus sūrio, kotletai tampa dar minkštesni, įgauna lengvą kreminį atspalvį.
Žingsnis 1
Išvirkite kopūstus. Sudėkite brokolius į puodą, supilkite vandenį, įberkite druskos, lengvai užvirinkite ir virkite 6-7 minutes. Tada nusausinkite per sietelį ir atvėsinkite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Susmulkinkite kopūstų žiedynus trintuvu. Sudėkite svogūną, džiūvėsėlius, sūrį ir įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Produktus gerai išmaišykite ir suformuokite kotletukus. Dėkite juos ant kepimo skardos ir siųskite į orkaitę 20-25 minutėms, kol lengvai apskrus.
Kategorijos