Publikavimo data: 2025-08-17
Brokolių paštetas
Brokoliai laikomi dietiniu produktu, nes šis kopūstas turi daug naudingų savybių ir garsėja mažu kalorijų kiekiu. Brokoliuose yra daug veikliųjų medžiagų, kurios teigiamai veikia žmogaus organizmą, ypač nervų sistemą, širdį ir normalizuoja kraujospūdį. Gana plačiai kopūstai naudojami kulinarijoje. Dažnai brokoliai verdami, kepami, troškinami arba verdami garuose. Dėl savo skonio savybių brokoliai puikiai dera su kitomis daržovėmis, mėsos produktais ir prieskoniais.
Žingsnis 1
Brokolius virkite verdančiame vandenyje apie 3 minutes. Sudėkite visus kotelius ir pusę nepjaustytų žiedynų į trintuvą. Įpilkite vynuogių kauliukų aliejaus ir sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į gautą masę suberkite riešutus ir kitą pusę žiedynų. Pagal skonį pasūdykite. Gautą kremą gerai išmaišykite.
Kategorijos