Bruknių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Bruknių tyrė

Bruknių tyrė yra geras vitamino C šaltinis mūsų organizmui. Šis desertas ypač aktualus rudenį ir žiemą, kai padidėja sergamumas ūmiomis kvėpavimo takų infekcijomis. Būtent šis vitaminas padeda organizmui kovoti su infekcija. Bruknių tyrę galima patiekti su šilta arbata. Norint ilgai išsaugoti naudingąsias šių uogų savybes, paruoštą desertą galima užšaldyti. Vietoj spanguolių galima paruošti ir bruknių. Savo naudingomis savybėmis ji nenusileidžia šiai uogai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bruknių tyrė Žingsnis 1
Spanguoles ir medų sudėkite į maišytuvo indą.

Žingsnis 2

Bruknių tyrė Žingsnis 2
Uogas susmulkinkite iki tyrės.

Žingsnis 3

Bruknių tyrė Žingsnis 3
Paruoštą bruknių tyrę sudėkite į dubenį ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos