Bulgur garnyras su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur garnyras su paprikomis

Bulgur su paprikomis yra puikus garnyras prie mėsos. Patiekalą galima virti katile arba puoduose. Kad būtų daugiau skonio, prieskonių geriau dėti pabaigoje, o daržoves kepti atskirai. Troškinimui geriau imti "vyrišką" papriką - tokios daržovės turi tris gumbus, o ne keturis. Jos yra pakankamai kietos, kad nereikėtų virti. Bulgurą reikia stambiai sumalti. Kruopas geriau pirkti permatomose pakuotėse, taip lengviau įsitikinti, kad jose nėra šiukšlių, ir įvertinti grūdų dydį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur garnyras su paprikomis Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi, pabarstykite cinamonu ir kariu. Sudėkite daržoves ir kepkite 5-7 minutes. Suberkite raudonėlius ir čiobrelius. Sudėkite kruopas su keptuvėje esančiomis daržovėmis ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulgur garnyras su paprikomis Žingsnis 2
Išvirkite garnyrą. Sudėkite maisto produktus į puodą, katilą ar puodus, užpilkite 0,5 l vandens. Užvirinkite, virkite ant silpnos ugnies 30 minučių uždengę dangčiu. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos