Bulgur keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur keptuvėje

Bulgur išgarsėjo Rusijoje populiarinant sveiką mitybą. Tai iš garuose virtų, džiovintų ir smulkintų kviečių pagaminti grūdai. Bulgur puikiai pasotina organizmą, jame gausu skaidulų, fosforo, kalio ir geležies. Jei bulguras prieš verdant šiek tiek paskrudinamas, jis įgauna malonų riešutų skonį.
Gaminimo laikas
22 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur keptuvėje Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Augaliniame arba sviesto aliejuje 2-3 minutes pakepinkite bulgurą.

Žingsnis 2

Bulgur keptuvėje Žingsnis 2
Užpilkite vandeniu ir pagal skonį įberkite prieskonių.

Žingsnis 3

Bulgur keptuvėje Žingsnis 3
Išmaišykite keptuvės turinį. Įdėkite 2-3 skilteles česnako.

Žingsnis 4

Bulgur keptuvėje Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu. Virkite, kol kruopos sugers visą vandenį (10-15 minučių).

Žingsnis 5

Bulgur keptuvėje Žingsnis 5
Išmaišykite bulgurą. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, grūdų patiekalai, kviečių patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos