Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur keptuvėje
Bulgur išgarsėjo Rusijoje populiarinant sveiką mitybą. Tai iš garuose virtų, džiovintų ir smulkintų kviečių pagaminti grūdai. Bulgur puikiai pasotina organizmą, jame gausu skaidulų, fosforo, kalio ir geležies. Jei bulguras prieš verdant šiek tiek paskrudinamas, jis įgauna malonų riešutų skonį.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Augaliniame arba sviesto aliejuje 2-3 minutes pakepinkite bulgurą.
Žingsnis 2
Užpilkite vandeniu ir pagal skonį įberkite prieskonių.
Žingsnis 3
Išmaišykite keptuvės turinį. Įdėkite 2-3 skilteles česnako.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu. Virkite, kol kruopos sugers visą vandenį (10-15 minučių).
Žingsnis 5
Išmaišykite bulgurą. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos