Bulgur su batatais ir baklažanais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas

Bulgur pirmą kartą paminėtas IX a. pr. m. e. Keista, kad jis vis dar išlieka madingas, o tokia sėkme gali pasigirti ne kiekviena grūdinė kultūra. Galbūt dėl skonio ir malonios tekstūros arba dėl to, kad bulguras yra mažai kaloringi grūdai, dėl kurių jis patenka į įvairiausių dietų valgiaraščius. Pabandykite suteikti bulgurui šansą ir įtraukite jį į savo kasdienį valgiaraštį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 1
Nulupkite daržoves ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Bulgurą nuplaukite.

Žingsnis 2

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 2
Į puodą įpilkite šiek tiek vandens ir sudėkite cukinijas, batatus, baklažanus, paprikas, kukurūzus ir česnakus. Daržovių mišinį troškinkite apie 15 minučių (po užvirimo).

Žingsnis 3

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 3
Bulgur suberkite į daržoves, pasūdykite ir užpilkite vandeniu iki kruopų lygio. Troškinkite be dangčio apie 20 minučių.

Žingsnis 4

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 4
Išjunkite ugnį ir sudėkite pomidorus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite patiekalą 5 minutėms, tada patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, grūdų patiekalai, kviečių patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos