Bulgur su batatais ir baklažanais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas

Bulgur pirmą kartą paminėtas IX a. pr. m. e. Keista, kad jis vis dar išlieka madingas, o tokia sėkme gali pasigirti ne kiekviena grūdinė kultūra. Galbūt dėl skonio ir malonios tekstūros arba dėl to, kad bulguras yra mažai kaloringi grūdai, dėl kurių jis patenka į įvairiausių dietų valgiaraščius. Pabandykite suteikti bulgurui šansą ir įtraukite jį į savo kasdienį valgiaraštį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 1
Nulupkite daržoves ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Bulgurą nuplaukite.

Žingsnis 2

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 2
Į puodą įpilkite šiek tiek vandens ir sudėkite cukinijas, batatus, baklažanus, paprikas, kukurūzus ir česnakus. Daržovių mišinį troškinkite apie 15 minučių (po užvirimo).

Žingsnis 3

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 3
Bulgur suberkite į daržoves, pasūdykite ir užpilkite vandeniu iki kruopų lygio. Troškinkite be dangčio apie 20 minučių.

Žingsnis 4

Bulgur su batatais ir baklažanais receptas Žingsnis 4
Išjunkite ugnį ir sudėkite pomidorus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite patiekalą 5 minutėms, tada patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos