Bulgur puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur puode

Bulgur yra kruopos, kurios išoriškai labai panašios į gerai žinomą perlovką. Tačiau ji gaminama ne iš miežių, o iš kviečių. Bulguras išverdamas per daug trumpesnį laiką, maždaug per 20 minučių. Bulguro kruopos yra labai maistingos. Jame yra ląstelienos, baltymų, daug vitaminų ir mikroelementų. Dėl maistinės vertės šias kruopas galima valgyti vienas. Bulgur su sviestu puode - sotus ir kvapnus, švelnaus kreminio skonio patiekalas.
Gaminimo laikas
43 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur puode Žingsnis 1
Bulgurą sudėkite į kepimo indą, įdėkite sviesto, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 2

Bulgur puode Žingsnis 2
Įpilkite vandens, gerai išmaišykite visą puodo turinį.

Žingsnis 3

Bulgur puode Žingsnis 3
Uždenkite puodą dangčiu ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Žingsnis 4

Bulgur puode Žingsnis 4
Išimkite puodą iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite jam šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos