Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur puode
Bulgur yra kruopos, kurios išoriškai labai panašios į gerai žinomą perlovką. Tačiau ji gaminama ne iš miežių, o iš kviečių. Bulguras išverdamas per daug trumpesnį laiką, maždaug per 20 minučių. Bulguro kruopos yra labai maistingos. Jame yra ląstelienos, baltymų, daug vitaminų ir mikroelementų. Dėl maistinės vertės šias kruopas galima valgyti vienas. Bulgur su sviestu puode - sotus ir kvapnus, švelnaus kreminio skonio patiekalas.
Žingsnis 1
Bulgurą sudėkite į kepimo indą, įdėkite sviesto, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 2
Įpilkite vandens, gerai išmaišykite visą puodo turinį.
Žingsnis 3
Uždenkite puodą dangčiu ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
Žingsnis 4
Išimkite puodą iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite jam šiek tiek atvėsti.
Kategorijos