Publikavimo data: 2024-04-17
Bulgur su daržovėmis multicooker
Bulgur su daržovėmis multicooker keptuvėje yra mažai kalorijų turintis patiekalas, tačiau, nepaisant nedidelio kalorijų skaičiaus, jis yra sotus ir maistingas. Dėl sudėtinių angliavandenių, iš kurių sudarytas bulguras, sotumo jausmas išlieka ilgai. Bulgure gausu skaidulinių medžiagų, fosforo, kalio ir geležies, todėl šie grūdai turėtų būti įtraukti į kiekvieno sveikata besirūpinančio žmogaus racioną. Šį patiekalą galima valgyti vieną - jis yra kvapnus ir skanus, arba su vištiena ar mėsa.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Pomidorą supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 6
Šiek tiek augalinio aliejaus patepkite multicookerio dugną. Ant multicookerio dugno sudėkite svogūnus.
Žingsnis 7
Prie svogūnų sudėkite morkas ir paprikas.
Žingsnis 8
Tada išdėliokite šparagines pupeles ir pomidorus.
Žingsnis 9
Į daržoves suberkite bulgurą, česnaką, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 10
Įpilkite vandens ir gerai išmaišykite. Pasirinkite režimą "Ryžiai/augalai", uždenkite dangčiu ir palikite virti 25 minutes. Kai vanduo sugers vandenį ir daržovės bus minkštos, galite išjungti multicookerį ir patiekti!
Kategorijos