Publikavimo data: 2024-04-17
Bulgur grietinėlės padaže
Bulgur yra labai populiarus grūdų produktas, atkeliavęs iš Artimųjų Rytų. Šiandien bulgurą galima rasti visų prekybos centrų lentynose. Tačiau daugelis žmonių paprastai jį aplenkia. Ir ne veltui, nes jis yra labai naudingas. Bulgure yra stambiųjų skaidulų, kurios padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir toksines medžiagas. Bulgur ruošiamas gana paprastai. O skonis puikus. Paruoškite bulgurą su grybais sūrio ir grietinėlės padaže, ir gausite gardų patiekalą pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Bulgurą suberkite į samtelį ir užpilkite stikline šalto vandens. Šiek tiek pasūdykite vandenį ir pastatykite samtį ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir uždenkite bulgurą dangčiu. Virkite jį 15 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite grybus 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol paruduos.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Sudėkite sūrį, džiūvėsėlius, žoleles ir sviestą. Išmaišykite. Maišydami troškinkite grybus padaže ant silpnos ugnies. Sūris, džiūvėsėliai ir sviestas turi ištirpti.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite išvirtą bulgurą ir išmaišykite. Virkite 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies. Grietinėlės padažas turėtų sutirštėti. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 7
Bulgurai grietinėlės padaže paruošti. Gero apetito!
Kategorijos