Bulgur grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Bulgur grietinėlės padaže

Bulgur yra labai populiarus grūdų produktas, atkeliavęs iš Artimųjų Rytų. Šiandien bulgurą galima rasti visų prekybos centrų lentynose. Tačiau daugelis žmonių paprastai jį aplenkia. Ir ne veltui, nes jis yra labai naudingas. Bulgure yra stambiųjų skaidulų, kurios padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir toksines medžiagas. Bulgur ruošiamas gana paprastai. O skonis puikus. Paruoškite bulgurą su grybais sūrio ir grietinėlės padaže, ir gausite gardų patiekalą pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 1
Bulgurą suberkite į samtelį ir užpilkite stikline šalto vandens. Šiek tiek pasūdykite vandenį ir pastatykite samtį ant ugnies. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir uždenkite bulgurą dangčiu. Virkite jį 15 minučių, kol išvirs.

Žingsnis 2

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite grybus 5-7 minutes ant vidutinės ugnies, kol paruduos.

Žingsnis 5

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Sudėkite sūrį, džiūvėsėlius, žoleles ir sviestą. Išmaišykite. Maišydami troškinkite grybus padaže ant silpnos ugnies. Sūris, džiūvėsėliai ir sviestas turi ištirpti.

Žingsnis 6

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite išvirtą bulgurą ir išmaišykite. Virkite 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies. Grietinėlės padažas turėtų sutirštėti. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 7

Bulgur grietinėlės padaže Žingsnis 7
Bulgurai grietinėlės padaže paruošti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos