Bulgur grietinėlės padaže per pusvalandį pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur grietinėlės padaže per pusvalandį

Bulgur grietinėlės padaže - originalus ir nebrangus patiekalas, pasižymintis nepamirštamu skoniu. Tokią vakarienę gali paruošti bet kokią kulinarinę patirtį turinti šeimininkė. Grietinė turi būti neriebi, o sūrį pageidautina imti švelnios ir sviestinės struktūros. Puikiai tinka mocarela, čederis, kamamberas arba gauda. Bulgui skonio suteiks grybai - tinka ir švieži, ir šaldyti. Jei renkatės grybus, rinkitės vidutinio dydžio grybus tvirta kepurėle, baltos, kreminės arba rudos spalvos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur grietinėlės padaže per pusvalandį Žingsnis 1
Pasirūpinkite grybais. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite į ją griežinėliais supjaustytus grybus. Vos tik jie prisitraukia sultis, pagardinkite druska. Tada kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 6-8 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur grietinėlės padaže per pusvalandį Žingsnis 2
Kol grybai kepa, paruoškite bulgurą. Kruopas 15-20 minučių pavirkite verdančiame vandenyje. Tada sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Bulgur grietinėlės padaže per pusvalandį Žingsnis 3
Užvirinkite patiekalą. Į grybus supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Tada supilkite sūrio drožles, palaukite, kol sūris išsilydys. Į šį mišinį supilkite bulgurą ir energingai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos