Bulgur kukuliai garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur kukuliai garintuve

Bulguro kukuliai garuose - sotus ir sveikas patiekalas, kurį lengva paruošti. Nepaisant didelio kaloringumo, bulguras yra lengvai virškinamas ir turi daug naudingų mikroelementų. Įskaitant folio rūgšties, kuri būtina moterų organizmui. Virti grūdų rutuliukai su adygea sūriu - laikomas idealiu produktu lieknėjant, teigiamai veikia visų virškinamojo trakto organų veiklą ir gerokai pagerina žarnyno mikroflorą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
346 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur kukuliai garintuve Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo pagrindą. Sumaišykite bulgurą su sūrio drožlėmis, pomidorų pasta, rozmarinu ir miltais. Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite alyvuogių aliejų ir stipriai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulgur kukuliai garintuve Žingsnis 2
Paruoškite bulguro rutuliukus. Iš grūdų mišinio suformuokite mažus rutuliukus, pusgaminius sudėkite į garų puodą. Įjunkite prietaisą ir virkite 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos