Bulgur lėtame puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Bulgur lėtame puode

Bulgur - tai ypatingu būdu apdoroti kviečiai. Tai sveiki grūdai, kuriuos galima įtraukti į dietos besilaikančiųjų arba sergančiųjų diabetu racioną. Bulgur yra universalus garnyras prie mėsos patiekalų, tinka su troškintomis ir šviežiomis daržovėmis. Jam paruošti reikia ne daugiau kaip pusvalandžio. Išbandykite!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur lėtame puode Žingsnis 1
Į multicookerį įdėkite sviesto ir įjunkite "Kepimo" režimą. Kai sviestas ištirps, suberkite bulgurą ir maišydami kepkite 1-2 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur lėtame puode Žingsnis 2
Į kruopas įberkite druskos, pipirų ir džiovintų žolelių. Bulgurą užpilkite dviem puodeliais karšto vandens (400 ml) ir virkite su dangčiu ant "Grūdų" arba "Ryžių" nustatymo 25 minutes.

Žingsnis 3

Bulgur lėtame puode Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulguras jau paruoštas: jis turi sugerti visą vandenį ir tapti minkštas, bet vis dar trapus.

Žingsnis 4

Bulgur lėtame puode Žingsnis 4
Bulgurą išdėliokite lėkštėse, papuoškite šviežiomis žolelėmis arba pomidorų griežinėliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos