Publikavimo data: 2024-03-29
Bulgur lėtame puode
Bulgur - tai ypatingu būdu apdoroti kviečiai. Tai sveiki grūdai, kuriuos galima įtraukti į dietos besilaikančiųjų arba sergančiųjų diabetu racioną. Bulgur yra universalus garnyras prie mėsos patiekalų, tinka su troškintomis ir šviežiomis daržovėmis. Jam paruošti reikia ne daugiau kaip pusvalandžio. Išbandykite!
Žingsnis 1
Į multicookerį įdėkite sviesto ir įjunkite "Kepimo" režimą. Kai sviestas ištirps, suberkite bulgurą ir maišydami kepkite 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Į kruopas įberkite druskos, pipirų ir džiovintų žolelių. Bulgurą užpilkite dviem puodeliais karšto vandens (400 ml) ir virkite su dangčiu ant "Grūdų" arba "Ryžių" nustatymo 25 minutes.
Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulguras jau paruoštas: jis turi sugerti visą vandenį ir tapti minkštas, bet vis dar trapus.
Žingsnis 4
Bulgurą išdėliokite lėkštėse, papuoškite šviežiomis žolelėmis arba pomidorų griežinėliais. Gero apetito!
Kategorijos