Publikavimo data: 2024-04-14
Kuskusas daugiafunkcinėje keptuvėje
Kuskusas yra labai populiarus produktas tokiose šalyse kaip Marokas, Izraelis, Libanas ir Sirija. Kuskusas dažniausiai gaminamas iš kviečių, t. y. manų kruopų. Tačiau jis taip pat gaminamas ir iš kitų grūdų. Iš kuskuso galima paruošti daug įvairių patiekalų: karštus patiekalus, užkandžius, salotas ir net sriubas. Pagrindinis kuskuso privalumas - greitas ir paprastas paruošimas. Siūlome kuskusą troškinti daugiaryžyje su svogūnais ir morkomis. Tai lengvas ir skanus garnyras.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Įjunkite "Multicooker" funkciją "Kepti". Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 5
Į dubenį suberkite svogūnus ir morkas ir kepkite 5-7 minutes, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Supilkite vandenį į multicookerio dubenį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Supilkite kuskusą ir tolygiai paskirstykite mentele. Perjunkite daugiafunkcinę viryklę į "Sriubos", "Kruopų" arba "Garų" režimą. Uždarykite multicookerio dangtį ir nustatykite laikmatį 15 minučių.
Žingsnis 8
Baigę virti išmaišykite kuskusą. Jis paruoštas patiekti.
Žingsnis 9
Kuskusą sukrėskite per suformuotą žiedą arba išdėliokite į tvarkingą krūvą. Papuoškite petražolėmis, raketa ir vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos