Bulgur Plov slėginiame puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur Plov slėginiame puode

Bulgur yra puikus mums pažįstamų grūdų pakaitalas. Jis gaminamas iš perdirbtų kviečių ir yra populiarus Rytų šalyse. Bulgur plovas yra sotus, purus ir sveikas. Grūduose yra B grupės vitaminų, kalcio, geležies, cinko ir magnio, kurie padeda stiprinti širdį ir kraujagysles, mažina cukraus kiekį kraujyje ir greitina medžiagų apykaitą. Plovui reikia stambaus malimo bulguro, patiekalą galima gaminti ir katiluose, ir greitpuodyje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur Plov slėginiame puode Žingsnis 1
Supjaustykite ir kepkite maistą. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas, vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Į greitpuodžio dugną įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus, morkas, vištieną ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 2

Bulgur Plov slėginiame puode Žingsnis 2
Paruoškite plovą. Sudėkite bulgurą ir džiovintas slyvas į greitpuodį, įberkite druskos, pipirų, paprikos ir sumaišykite ingredientus. Supilkite vandenį ir uždarykite slėginės viryklės dangtį. Virkite plovą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos