Bulgur plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Bulgur plovas

Bulgur - tai tie patys kviečiai, tik išvirti, išdžiovinti ir susmulkinti. Bulgur populiariausias Rytų šalyse. Tai vienas maistingiausių grūdų, jame yra daug skaidulinių medžiagų, kalio, fosforo ir geležies. Nenuostabu, kad bulguro plovas su kiauliena pagal tradicinį receptą toks populiarus Azijoje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur plovas Žingsnis 1
Paruoškite zirvaką (daržovių ir mėsos pagrindą plovui). Įkaitinkite augalinį aliejų kazane arba storo dugno keptuvėje. Sudėkite į jį mėsą. Kepkite apie 3 min., kol susidarys plutelė. Sudėkite svogūnus, po 1 min. sudėkite morkas. Įmaišykite zirvaką ir toliau troškinkite ant didelės ugnies dar 3-4 min.

Žingsnis 2

Bulgur plovas Žingsnis 2
Pasigaminkite bulguro plovo. Supilkite bulgurą į cirvaką, ant viršaus sudėkite česnaką. Užpilkite vandeniu. Skystis turi visiškai apsemti plovą. Palikite troškintis 30 min. po dangčiu ant silpnos ugnies. Pabaigoje pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos