Bulgur rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur rankovėje

Rankovėje virtas bulguras būna labai skanus ir sotus, o paruošti patiekalą kepimui užtrunka ne ilgiau kaip 10 minučių. Vištienos šlauneles galima pakeisti bet kokia turima mėsa arba visai nedėti. Bulgur yra labai universali grūdinė kultūra taikymo požiūriu, ji puikiai dera su įvairiais produktais. Todėl galite drąsiai eksperimentuoti, į patiekalą dėti bet kokių daržovių, žolelių, prieskonių, padažų ir net vaisių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur rankovėje Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Dubenyje sumaišykite bulgurą su prieskoniais, druska ir morkomis. Vandenį sumaišykite su pomidorų pasta ir supilkite į kruopas. Atsargiai perkelkite į kepimo rankovę.

Žingsnis 2

Bulgur rankovėje Žingsnis 2
Iškepkite bulgurą. Į kruopų rankovę įdėkite dvi vištienos šlauneles, gerai suriškite, perkelkite į kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos