Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su austrių grybais
Bulgur su austrėmis - nepaprastai skanus ir kvapnus patiekalas. Savo sudėtimi šie grybai panašūs į mėsą. Juose yra daug baltymų ir tiek pat vitaminų. Kita austrių grybų savybė yra ta, kad termiškai apdoroti jie išlaiko savo tankią struktūrą ir neišsiplečia. Patiekalas pagal šį receptą gaunasi maistingas ir kartu lengvas. Jis ruošiamas su daugybe daržovių ir prieskonių.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir pastatykite ant silpnos ugnies. Įmaišykite cinamoną ir karį. Kaitinkite 1-2 minutes. Sudėkite baklažaną, cukiniją, pomidorą ir pievagrybius. Įberkite čiobrelių, raudonėlių ir druskos. Padidinkite kaitrą iki vidutinės ir nuolat maišydami kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite bulgurą su pievagrybiais. Sudėkite daržoves ir grybus į puodą. Supilkite bulgurą, užpilkite karštu vandeniu, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite. Virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sumažinkite ugnį ir sudėkite česnaką.
Kategorijos