Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su avokadais meksikietišku stiliumi
Meksikietiškas bulguras su avokadais - tai pikantiškas patiekalas iš daržovių, grūdų ir prieskonių mišinio. Laimo sultys, alyvuogių aliejus, džiovintos žolelės ir aitriosios paprikos suteikia šiam užkandžiui unikalų skonį ir malonų aštrumą, o daržovių įvairovė paverčia jį tikra stalo puošmena. Norėdami visapusiškai pajusti Meksikos skonį, patiekimui rinkitės patiekalus su ornamentais.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite virtą bulgurą. Avokadą ir pipirus supjaustykite kubeliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau. Sudėkite kukurūzus. Daržoves sumaišykite, patiekalą pagal skonį pasūdykite ir išspauskite laimo sulčių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Įdėkite džiovintų žolelių. Leiskite aliejui įsigerti į prieskonius ir po 10 minučių salotas apipilkite.
Kategorijos