Bulgur su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su česnakais

Šis paprastas ir greitas patiekalas, pasižymintis maloniu aromatu ir sodriu skoniu, nepaliks abejingų. Bulgure yra B grupės vitaminų, kurie normalizuoja nervų sistemos veiklą, ir vitamino E, kuris gerina plaukų, odos ir nagų būklę. O česnakas dėl didelio sieros junginių ir vitaminų kiekio yra stiprus žmogaus imuniteto stimuliatorius. Česnakuose esantis alicinas taip pat padeda organizmui greitai susidoroti su įvairiomis infekcijomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su česnakais Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą. Bulgurą sudėkite į puodą, įpilkite vandens, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį iki mažos, pasūdykite ir uždengę dangčiu virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur su česnakais Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į bulgurą supilkite aliejų ir išmaišykite. Smulkiai sutarkuokite česnaką, sudėkite jį ir citrinos žievelę į bulgurą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos