Bulgur su cukinija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su cukinija

Bulgur turi tokį skonį, kad su juo galima derinti daugelį daržovių. Cukinija jam suteiks ypač originalų skonį. Ši daržovė žinoma nuo seno. Pirmą kartą ji pasirodė Amerikoje, iš ten buvo atvežta į Europą. Į Rusiją ji buvo atvežta tik XIX amžiuje. Bulgur su cukinija yra gera vakarienė, ne tik naudinga, bet ir gana soti. Kartu nei bulguras, nei cukinija nepadeda priaugti svorio, o tai ypač vertinga savo figūrą prižiūrintiems žmonėms.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su cukinija Žingsnis 1
Susmulkinkite ir troškinkite ingredientus. Papriką, pomidorą ir cukiniją supjaustykite 1,5 x 1,5 cm dydžio kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais. Paimkite keptuvę, sudėkite į ją daržoves. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 7 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su cukinija Žingsnis 2
Bulgurą sudėkite prie cukinijų ir kitų daržovių. Į keptuvę supilkite bulgurą, druską ir ciberžolę. Išmaišykite ir kepkite 3 minutes. Supilkite į keptuvę vandenį ir uždenkite dangčiu. Bulgurą virkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos