Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su cukinija
Bulgur turi tokį skonį, kad su juo galima derinti daugelį daržovių. Cukinija jam suteiks ypač originalų skonį. Ši daržovė žinoma nuo seno. Pirmą kartą ji pasirodė Amerikoje, iš ten buvo atvežta į Europą. Į Rusiją ji buvo atvežta tik XIX amžiuje. Bulgur su cukinija yra gera vakarienė, ne tik naudinga, bet ir gana soti. Kartu nei bulguras, nei cukinija nepadeda priaugti svorio, o tai ypač vertinga savo figūrą prižiūrintiems žmonėms.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ir troškinkite ingredientus. Papriką, pomidorą ir cukiniją supjaustykite 1,5 x 1,5 cm dydžio kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais. Paimkite keptuvę, sudėkite į ją daržoves. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 7 minutes.
Žingsnis 2
Bulgurą sudėkite prie cukinijų ir kitų daržovių. Į keptuvę supilkite bulgurą, druską ir ciberžolę. Išmaišykite ir kepkite 3 minutes. Supilkite į keptuvę vandenį ir uždenkite dangčiu. Bulgurą virkite 20-25 minutes.
Kategorijos