Bulgur su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su dešrelėmis

Bulgur su dešrelėmis yra švelnus, aromatingas ir trapus patiekalas. Iš perdirbtų kviečių pagamintų grūdų sudėtyje yra daug augalinių baltymų, sudėtinių angliavandenių ir beveik nėra riebalų. Bulgur taip pat turi labai daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Bulgur patiekalai visada sotūs ir maistingi. Gamindami maistą pirmenybę teikite vakuumuotoms medžioklinėms dešrelėms. Taip produktas ilgiau išsilaiko. Jei norite, dešreles galite pakeisti dešrelėmis, patiekalo skonis dėl to nepablogės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su dešrelėmis Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Į puodą supilkite vandenį ir suberkite kruopas. Pagardinkite druska ir pastatykite ant silpnos ugnies. Uždenkite bulgurą dangčiu ir virkite apie 12-15 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur su dešrelėmis Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite svogūną ir kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite salierus ir kepkite dar 1-2 minutes.

Žingsnis 3

Bulgur su dešrelėmis Žingsnis 3
Paruoškite dešreles. Įdėkite sausą keptuvę ant silpnos ugnies. Supjaustykite dešreles ir kepkite nepridėję aliejaus ne ilgiau kaip 2-3 minutes. Į dešreles sudėkite keptas daržoves ir išmaišykite. Į daržoves suberkite kruopas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos