Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su dešrelėmis
Bulgur su dešrelėmis yra švelnus, aromatingas ir trapus patiekalas. Iš perdirbtų kviečių pagamintų grūdų sudėtyje yra daug augalinių baltymų, sudėtinių angliavandenių ir beveik nėra riebalų. Bulgur taip pat turi labai daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Bulgur patiekalai visada sotūs ir maistingi. Gamindami maistą pirmenybę teikite vakuumuotoms medžioklinėms dešrelėms. Taip produktas ilgiau išsilaiko. Jei norite, dešreles galite pakeisti dešrelėmis, patiekalo skonis dėl to nepablogės.
Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą. Į puodą supilkite vandenį ir suberkite kruopas. Pagardinkite druska ir pastatykite ant silpnos ugnies. Uždenkite bulgurą dangčiu ir virkite apie 12-15 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite svogūną ir kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite salierus ir kepkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite dešreles. Įdėkite sausą keptuvę ant silpnos ugnies. Supjaustykite dešreles ir kepkite nepridėję aliejaus ne ilgiau kaip 2-3 minutes. Į dešreles sudėkite keptas daržoves ir išmaišykite. Į daržoves suberkite kruopas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos