Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su dešrelėmis
Bulgur su dešrelėmis puikiai paįvairins bet kurios šeimos kasdienę mitybą. Šis patiekalas bus dar skanesnis ir aromatingesnis, jei prieš kepant kruopos bus apkeptos keptuvėje su sviestu arba augaliniu aliejumi. Taip bulguras geriau atskleis savo riešutų skonį ir taps labai trapus. Kad kruopos būtų skanesnės, pakepkite jas su svogūnais ir pomidorais. Į bulgurą įberkite rytietiškų prieskonių ir garnyras sužibės naujais skoniais ir aromatais.
Žingsnis 1
Paruoškite kepinius. Įkaitintame augaliniame aliejuje 2 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite pomidorus ir dešreles ir reguliariai maišydami kepkite dar 4 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite bulgurą. Bulgurą supilkite į keptuvę su dešrelėmis, gerai išmaišykite ir kepkite 2 minutes. Įpilkite 200 ml karšto vandens, prieskonių ir druskos, uždarykite keptuvę dangčiu ir 20 minučių virkite patiekalą ant silpnos ugnies.
Kategorijos