Bulgur su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su grybais

Troškinti grybai bet kuriam patiekalui suteikia pikantiško skonio. Jų derinys su bulguru - "turkiškais kviečiais" - suteikia neįprastų skonio niuansų. Pasinaudokite mūsų bulguro su grybais ir vištienos filė receptu. Jei laikotės vegetarizmo, mėsos į receptą neįtraukite. Kad skonis būtų subtilus, rinkitės nedidelius šviežius grybus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su grybais Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais, kaip esate įpratę. Pievagrybius supjaustykite pusžiedžiais, o tada 3-5 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulgur su grybais Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės, kol mėsa pabals.

Žingsnis 3

Bulgur su grybais Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite grybus.

Žingsnis 4

Bulgur su grybais Žingsnis 4
Į kepintą mėsą, svogūnus ir grybus sudėkite bulgurą. Įberkite prieskonių, druskos ir pipirų ir užpilkite karštu vandeniu (300 ml). Uždenkite dangčiu ir virkite 20-25 minutes.

Žingsnis 5

Bulgur su grybais Žingsnis 5
Patikrinkite, ar bulguras paruoštas. Bulguras sugers skystį, išbrinks ir taps minkštas. Jei viskas paruošta, patiekalą išdėliokite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos