Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su grybais
Troškinti grybai bet kuriam patiekalui suteikia pikantiško skonio. Jų derinys su bulguru - "turkiškais kviečiais" - suteikia neįprastų skonio niuansų. Pasinaudokite mūsų bulguro su grybais ir vištienos filė receptu. Jei laikotės vegetarizmo, mėsos į receptą neįtraukite. Kad skonis būtų subtilus, rinkitės nedidelius šviežius grybus.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais, kaip esate įpratę. Pievagrybius supjaustykite pusžiedžiais, o tada 3-5 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės, kol mėsa pabals.
Žingsnis 3
Į vištieną sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite grybus.
Žingsnis 4
Į kepintą mėsą, svogūnus ir grybus sudėkite bulgurą. Įberkite prieskonių, druskos ir pipirų ir užpilkite karštu vandeniu (300 ml). Uždenkite dangčiu ir virkite 20-25 minutes.
Žingsnis 5
Patikrinkite, ar bulguras paruoštas. Bulguras sugers skystį, išbrinks ir taps minkštas. Jei viskas paruošta, patiekalą išdėliokite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos