Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su kalakutiena
Kalakutiena yra mažai kaloringa mėsa, kurioje yra daug baltymų, geležies ir kitų maistinių medžiagų. Ją derinant su bulguru gaunamas patiekalas, kuris teigiamai veikia visą organizmą. Tai imuniteto stiprinimas, širdies ir kaulų stiprinimas, žarnyno atsigavimas. Bulgur su kalakutiena yra dietinis patiekalas, kuris ilgam pasotins jus energija ir džiugins sodriu skoniu bei aromatu.
Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus perpjaukite išilgai į dvi dalis.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 6
Kalakutieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 7
Apkepkite svogūnus ir morkas, suberkite bulgurą. Išmaišykite.
Žingsnis 8
Kalakutieną kepkite atskirai.
Žingsnis 9
Į kalakutieną sudėkite pomidorus ir česnakus, druską, pipirus ir prieskonius. Išmaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 10
Į lėkštę sudėkite bulgurą, tada kalakutieną. Patiekite patiekalą į stalą.
Kategorijos