Bulgur su kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su kalakutienos filė

Bulgur su kalakutienos filė - paprastas ir skanus patiekalas, pagardintas prieskonių mišiniu. Svarbiausia pasirinkti tinkamą kalakutienos filė ir bulgurą. Gera kalakutiena yra minkšta, malonaus ir gaivaus kvapo, be dėmių ir pažeidimų. Kokybiškas bulguras gerai trupa, o jo spalva - nuo šviesiai auksinės iki rudos. Atkreipkite dėmesį į pakuotę: ji turi būti visiškai nepažeista, o galiojimo laikas - nepasibaigęs.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su kalakutienos filė Žingsnis 1
Apkepkite mėsą ir daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite kalakutieną ir kepkite 10 minučių ant vidutinės ugnies be dangčio. Tada sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su kalakutienos filė Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Užvirinkite vandenį. Į keptuvę supilkite kruopas, mėsos prieskonius, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 min. Tada supilkite verdantį vandenį, įberkite druskos, dar kartą išmaišykite, sumažinkite ugnį ir uždengę dangčiu troškinkite 30-35 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos