Bulgur su kalmarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su kalmarais

Kalmaras - tai moliuskas, plačiai naudojamas kulinarijoje. Šis produktas laikomas dietiniu, jame yra daug baltymų, todėl puikiai pasotina organizmą. Svarbu kalmarų nepervirti, kad jie išliktų minkšti ir elastingi. Su šiomis jūros gėrybėmis puikiai dera bulguras. Bulvėse yra skaidulinių medžiagų, daug vitaminų ir mikroelementų. Bulgur su kalmarais - išskirtinis patiekalas, kuriame dera nauda ir puikus skonis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su kalmarais Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą.

Žingsnis 2

Bulgur su kalmarais Žingsnis 2
Susmulkinkite morkas.

Žingsnis 3

Bulgur su kalmarais Žingsnis 3
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Bulgur su kalmarais Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 5

Bulgur su kalmarais Žingsnis 5
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką.

Žingsnis 6

Bulgur su kalmarais Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas ir šiek tiek pakepinkite. Tada į daržoves suberkite išvirtą bulgurą ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Bulgur su kalmarais Žingsnis 7
Atskiroje keptuvėje apkepkite pomidorus ir česnaką, sudėkite žiedais supjaustytus kalmarus, prieskonius ir prieskonius. Supilkite šiek tiek vandens, išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 2-3 minutes.

Žingsnis 8

Bulgur su kalmarais Žingsnis 8
Į gražią lėkštę sudėkite bulgurą, kalmarus ir daržoves.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos