Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su kalmarais
Kalmaras - tai moliuskas, plačiai naudojamas kulinarijoje. Šis produktas laikomas dietiniu, jame yra daug baltymų, todėl puikiai pasotina organizmą. Svarbu kalmarų nepervirti, kad jie išliktų minkšti ir elastingi. Su šiomis jūros gėrybėmis puikiai dera bulguras. Bulvėse yra skaidulinių medžiagų, daug vitaminų ir mikroelementų. Bulgur su kalmarais - išskirtinis patiekalas, kuriame dera nauda ir puikus skonis.
Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą.
Žingsnis 2
Susmulkinkite morkas.
Žingsnis 3
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 5
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite aitriąją papriką ir česnaką.
Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas ir šiek tiek pakepinkite. Tada į daržoves suberkite išvirtą bulgurą ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Atskiroje keptuvėje apkepkite pomidorus ir česnaką, sudėkite žiedais supjaustytus kalmarus, prieskonius ir prieskonius. Supilkite šiek tiek vandens, išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 2-3 minutes.
Žingsnis 8
Į gražią lėkštę sudėkite bulgurą, kalmarus ir daržoves.
Kategorijos