Bulgur su kariu ant garnyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su kariu ant garnyro

Papildykite savo įprastą mitybą ryškiu rytietišku akcentu ir paruoškite paprastą ir skanų patiekalą - bulgurą su kariu. Jį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip aromatingą garnyrą. Karis - tai indiškas prieskonis, kuris yra įvairių prieskonių mišinys. Į pagrindą visada įeina ciberžolės šaknis. Likę prieskoniai gali skirtis: gali būti imbiero, kardamono, cinamono, muskato riešuto, pipirų. Todėl skirtingų gamintojų kario skonis nėra vienodas - jis gali būti ir aštrus, ir vidutiniškai aštrus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su kariu ant garnyro Žingsnis 1
Paruoškite bulgurą su kariu. Bulgurą sudėkite į keptuvę, užpilkite vandeniu. Supilkite karį, hopli-suneli ir druską. Užvirkite ant vidutinės ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos. Lėtai virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Bulgur su kariu ant garnyro Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Išvirusį bulgurą nuimkite nuo karštos lėkštės. Į mažąsias skylutes, susidariusias kruopų paviršiuje po virimo, įkiškite česnako skilteles. Uždenkite dangčiu. Palikite pastovėti 10 minučių. Tada išimkite česnakus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos