Publikavimo data: 2025-08-17
Bulgur su kepenėlėmis ir daržovėmis
Skanus ir sveikas patiekalas artimiesiems.
Žingsnis 1
Paruoškite 250-300 g kepenų.
Žingsnis 2
Vištienos kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite svogūnus.
Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Paruoškite vidutinio dydžio morkas.
Žingsnis 6
Morkas taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Kepenėles troškinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami.
Žingsnis 8
Išvirkite 1 puodelį bulguro.
Žingsnis 9
Į keptuvę su troškintomis kepenėlėmis sudėkite svogūnus ir morkas, taip pat nuolat maišydami.
Žingsnis 10
Į išvirusias kepenis ir daržovių mišinį sudėkite bulgurą.
Žingsnis 11
Tada pagal skonį ir norą įberkite druskos ir prieskonių, aš įberiu maždaug porą žiupsnelių.
Kategorijos