Bulgur su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Bulgur su kiauliena

Bulgur - tai Viduriniųjų Rytų grūdai. Tai susmulkinti kviečiai, apdoroti verdančiu vandeniu. Bulgur yra daugelio rytietiškų patiekalų pagrindas. Šiandien šis produktas išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jį galima pamatyti visų prekybos centrų lentynose. Pagrindinė bulguro gaminimo ypatybė - kepti jį svieste. Taip kruopos įgauna riešutų skonį ir aromatą. Pagal šį receptą siūlome bulgurą gaminti su kiauliena, svogūnais ir paprikomis.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su kiauliena Žingsnis 1
Imbierą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulgur su kiauliena Žingsnis 2
Česnaką taip pat supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Bulgur su kiauliena Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Bulgur su kiauliena Žingsnis 4
Paprikas supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 5

Bulgur su kiauliena Žingsnis 5
Kiaulieną supjaustykite 8-10 mm storio riekelėmis.

Žingsnis 6

Bulgur su kiauliena Žingsnis 6
Kiaulieną sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite imbierą, česnaką, maltą kalendrą, cinamoną ir sojų padažą.

Žingsnis 7

Bulgur su kiauliena Žingsnis 7
Išmaišykite ir palikite kiaulieną marinuotis 15-20 minučių.

Žingsnis 8

Bulgur su kiauliena Žingsnis 8
Bulgurą sudėkite į samtį arba puodą. Užpilkite dviem stiklinėmis šalto vandens ir pastatykite ant ugnies. Šiek tiek pasūdykite vandenį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos. Uždenkite bulgurą dangčiu ir virkite ant mažos ugnies 15-20 minučių.

Žingsnis 9

Bulgur su kiauliena Žingsnis 9
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Tada į keptuvę sudėkite kiaulieną. Kepkite ją kartu su svogūnais dar 5-7 minutes.

Žingsnis 10

Bulgur su kiauliena Žingsnis 10
Į keptuvę sudėkite paprikas. Viską kartu kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 11

Bulgur su kiauliena Žingsnis 11
Į mėsą ir daržoves sudėkite virtą bulgurą. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išmaišykite.

Žingsnis 12

Bulgur su kiauliena Žingsnis 12
Patiekite bulgurą papuošę kalendrų lapeliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos