Bulgur su kiaulienos šonkauliukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Bulgur su kiaulienos šonkauliukais

Bulgur su kiaulienos šonkauliukais gaunasi nepaprastai aromatingas, trapus ir sotus. Jį galima ruošti ir daugiafunkcinėje keptuvėje, ir ant viryklės - puode ar keptuvėje. Ypač skanus bulguras su šonkauliukais išeis puode ant atviros ugnies. Šiam sotiam bulgariškam patiekalui taip pat puikiai tinka ėrienos ir jautienos šonkauliukai. Pirmiausia juos galima šiek tiek pavirti, kad šonkauliukai taptų minkštesni ir švelnesni. Po virimo likęs mėsos sultinys pravers sriubai arba šaltibarščiams gaminti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 1
Apkepkite šonkauliukus. Kiaulienos šonkauliukus kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje ant didelės ugnies 5 minutes, kol paruduos. Sumažinkite ugnį, į šonkauliukus sudėkite svogūnus, česnakų mišinį ir morkas, gerai išmaišykite ir kepkite dar apie 5 min.

Žingsnis 2

Bulgur su kiaulienos šonkauliukais Žingsnis 2
Paruoškite bulgurą. Šonkauliukus užpilkite stikline karšto vandens, suberkite druską, prieskonius ir bulgurą. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių. Sudėkite avinžirnius ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos