Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su kopūstais
Bulgur kartu su kopūstais yra organizmui naudingų medžiagų lobynas. Šiame patiekale yra baltymų, gausu geležies, skaidulų ir vitaminų. Bulgur su kopūstais gaunamas ryškaus ir aromatingo skonio patiekalas. Bulgur su kopūstais gali būti įdomus garnyras arba savarankiškas vegetariškas patiekalas.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 4
Česnaką smulkiai sukapokite arba sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 5
Augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 6
Sudėkite kopūstus į kepintas daržoves ir išmaišykite. Įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 7
Į puodą su daržovėmis sudėkite virtą bulgurą ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Padėkite patiekalą į lėkštę ir papuoškite žolelėmis.
Kategorijos