Bulgur su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su kopūstais

Bulgur kartu su kopūstais yra organizmui naudingų medžiagų lobynas. Šiame patiekale yra baltymų, gausu geležies, skaidulų ir vitaminų. Bulgur su kopūstais gaunamas ryškaus ir aromatingo skonio patiekalas. Bulgur su kopūstais gali būti įdomus garnyras arba savarankiškas vegetariškas patiekalas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su kopūstais Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Bulgur su kopūstais Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 3

Bulgur su kopūstais Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 4

Bulgur su kopūstais Žingsnis 4
Česnaką smulkiai sukapokite arba sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 5

Bulgur su kopūstais Žingsnis 5
Augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 6

Bulgur su kopūstais Žingsnis 6
Sudėkite kopūstus į kepintas daržoves ir išmaišykite. Įpilkite pomidorų pastos.

Žingsnis 7

Bulgur su kopūstais Žingsnis 7
Į puodą su daržovėmis sudėkite virtą bulgurą ir išmaišykite.

Žingsnis 8

Bulgur su kopūstais Žingsnis 8
Padėkite patiekalą į lėkštę ir papuoškite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos