Bulgur su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su krevetėmis

Bulgur yra nuostabūs malonaus riešutų skonio grūdai, kuriuose gausu vitaminų ir mikroelementų. Jis labai universalus: tinka kaip garnyras prie žuvies ar mėsos, dedamas į salotas arba valgomas vienas. Bulgur su krevetėmis - ryškus ir išskirtinis patiekalas, kuris papuoš šventinį stalą ar šeimos vakarienę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 1
Bulgurą virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite morkas.

Žingsnis 3

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 4

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus supjaustykite puselėmis.

Žingsnis 5

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 5
Susmulkinkite aitriąją papriką ir česnaką.

Žingsnis 6

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 6
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Apkepkite svogūnus ir morkas ir sudėkite į juos virtą bulgurą. Išmaišykite.

Žingsnis 7

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 7
Atskirai pakepinkite pomidorus ir česnakus. Sudėkite krevetes.

Žingsnis 8

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 8
Kepkite krevetes iš abiejų pusių po 2-3 minutes.

Žingsnis 9

Bulgur su krevetėmis Žingsnis 9
Bulgurą ir krevetes sudėkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos