Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su krevetėmis
Bulgur yra nuostabūs malonaus riešutų skonio grūdai, kuriuose gausu vitaminų ir mikroelementų. Jis labai universalus: tinka kaip garnyras prie žuvies ar mėsos, dedamas į salotas arba valgomas vienas. Bulgur su krevetėmis - ryškus ir išskirtinis patiekalas, kuris papuoš šventinį stalą ar šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Bulgurą virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite morkas.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus supjaustykite puselėmis.
Žingsnis 5
Susmulkinkite aitriąją papriką ir česnaką.
Žingsnis 6
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Apkepkite svogūnus ir morkas ir sudėkite į juos virtą bulgurą. Išmaišykite.
Žingsnis 7
Atskirai pakepinkite pomidorus ir česnakus. Sudėkite krevetes.
Žingsnis 8
Kepkite krevetes iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
Žingsnis 9
Bulgurą ir krevetes sudėkite į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos