Bulgur su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulgur su kukurūzais

Bulgur su kukurūzais - tai visaverčio subalansuoto patiekalo visai šeimai variantas. Išoriškai bulguras panašus į perlines kruopas, tačiau jis gaminamas iš perdirbtų kviečių. Pirkdami kruopas, atkreipkite dėmesį į tinkamumo vartoti terminą - jas galima laikyti ne ilgiau kaip devynis mėnesius nuo pagaminimo datos. Kukurūzai, bulguras ir pomidorai puikiai dera tarpusavyje ir gaminant maistą puikiai papildo vienas kitą. Be naudojamų produktų, galite pridėti kitų ingredientų - pavyzdžiui, cukinijų ir paprikų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Bulgur su kukurūzais Žingsnis 1
Troškinkite pomidorą. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Jį įkaitinkite ir suberkite pomidorų griežinėlius. Troškinkite po dangčiu 5 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su kukurūzais Žingsnis 2
Įdėkite bulguro. Nuplautas kruopas suberkite į troškintus pomidorus. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Bulgur su kukurūzais Žingsnis 3
Sudėkite kukurūzus. Sudėkite konservuotus kukurūzus į bulvę kartu su pomidorais ir pagardinkite druska. Išmaišykite ir virkite dar 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos