Publikavimo data: 2025-08-19
Bulgur su kukurūzais
Bulgur su kukurūzais - tai visaverčio subalansuoto patiekalo visai šeimai variantas. Išoriškai bulguras panašus į perlines kruopas, tačiau jis gaminamas iš perdirbtų kviečių. Pirkdami kruopas, atkreipkite dėmesį į tinkamumo vartoti terminą - jas galima laikyti ne ilgiau kaip devynis mėnesius nuo pagaminimo datos. Kukurūzai, bulguras ir pomidorai puikiai dera tarpusavyje ir gaminant maistą puikiai papildo vienas kitą. Be naudojamų produktų, galite pridėti kitų ingredientų - pavyzdžiui, cukinijų ir paprikų.
Žingsnis 1
Troškinkite pomidorą. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Jį įkaitinkite ir suberkite pomidorų griežinėlius. Troškinkite po dangčiu 5 minutes.
Žingsnis 2
Įdėkite bulguro. Nuplautas kruopas suberkite į troškintus pomidorus. Supilkite vandenį ir išmaišykite. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite kukurūzus. Sudėkite konservuotus kukurūzus į bulvę kartu su pomidorais ir pagardinkite druska. Išmaišykite ir virkite dar 3-5 minutes.
Kategorijos