Bulgur su lašiša ir špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Bulgur su lašiša ir špinatais

Bulgur - tai perdirbtų sorų rūšis, kurioje yra daug naudingų vitaminų ir elementų. Tokį garnyrą organizmas puikiai virškina, o svarbiausia - jame nėra daug kalorijų. Kartu su lašiša ir špinatais gausite sveiką ir sotų patiekalą, kuriame nėra kenksmingų medžiagų, be to, jis teigiamai veikia nagus, plaukus ir odą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su lašiša ir špinatais Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų ir reikiamą kiekį špinatų. Palikite 5-7 minutes, kad išgaruotų skysčio perteklius.

Žingsnis 2

Bulgur su lašiša ir špinatais Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir suberkite kruopas. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Bulgur su lašiša ir špinatais Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į špinatus įpilkite grietinėlės ir 15 minučių troškinkite lašišą. Tada sudėkite virtą bulgurą.

Žingsnis 4

Bulgur su lašiša ir špinatais Žingsnis 4
Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Paragaukite, ar troškinys tinkamas. Išvirusį bulgurą perkelkite į lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos