Publikavimo data: 2024-06-15
Bulgur su lašiša ir špinatais
Bulgur - tai perdirbtų sorų rūšis, kurioje yra daug naudingų vitaminų ir elementų. Tokį garnyrą organizmas puikiai virškina, o svarbiausia - jame nėra daug kalorijų. Kartu su lašiša ir špinatais gausite sveiką ir sotų patiekalą, kuriame nėra kenksmingų medžiagų, be to, jis teigiamai veikia nagus, plaukus ir odą.
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų ir reikiamą kiekį špinatų. Palikite 5-7 minutes, kad išgaruotų skysčio perteklius.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir suberkite kruopas. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į špinatus įpilkite grietinėlės ir 15 minučių troškinkite lašišą. Tada sudėkite virtą bulgurą.
Žingsnis 4
Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Paragaukite, ar troškinys tinkamas. Išvirusį bulgurą perkelkite į lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos