Bulgur su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su malta mėsa

Arabų virtuvė žino daugybę sočių ir skanių patiekalų receptų, o bulguras su malta mėsa ir daržovėmis yra vienas iš jų. Galite eksperimentuoti su mėsos rūšimis - priklausomai nuo savo pageidavimų ir galimybių. Bulgur - tai grūdai, gaminami iš virtų kviečių. Jis dažnai sutinkamas Kaukazo, Pietų Azijos ir Artimųjų Rytų virtuvėse. Gamindami maistą rinkitės šviežius ir kokybiškus ingredientus, kad patiekalas būtų tikrai skanus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su malta mėsa Žingsnis 1
Išvirkite bulgurą. Užvirkite vandenį (2 dalys vandens 1 daliai bulguro), kai užvirs, supilkite nuplautas kruopas ir virkite, kol kruopos suminkštės ir sugers visą skystį.

Žingsnis 2

Bulgur su malta mėsa Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite, kaip jums patinka, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Įstatykite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite šaukštą augalinio aliejaus ir sudėkite daržoves. Kepkite 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Bulgur su malta mėsa Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą prie morkų ir svogūnų ir sutrinkite mentele, mediniu šaukštu arba šakute. Kepkite, kol taps rudos spalvos.

Žingsnis 4

Bulgur su malta mėsa Žingsnis 4
Kol faršas kepa, smulkiai supjaustykite pomidorus. Tuomet sudėkite juos į keptuvę, pabarstykite malta paprika, druska ir pipirais (pagal skonį) ir gerai išmaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 5

Bulgur su malta mėsa Žingsnis 5
Bulgurą sudėkite prie maltos mėsos ir daržovių, išmaišykite, uždarykite dangtį ir troškinkite dar 2-3 minutes, kad visi ingredientai taptų vientisu patiekalu.

Žingsnis 6

Bulgur su malta mėsa Žingsnis 6
Bulgurą su malta mėsa ir daržovėmis išdėliokite lėkštėse ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos