Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur su malta vištiena
Iš bulguro ir maltos vištienos galima pagaminti greitus, skanius ir sveikus pietus ar vakarienę. Saldieji pipirai ir grietinė suteiks originalaus skonio. Gausite patiekalą, kuriame gausu baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Svarbu tai, kad bulgurui būdingas vidutinis glikemijos indeksas, todėl jis leidžiamas net diabetu sergantiems žmonėms.
Žingsnis 1
Apkepkite daržoves ir maltą mėsą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite aliejų. Pirmiausia sudėkite paprikas ir kepkite jas 5 minutes ant vidutinės ugnies. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą ir viską kartu kepkite dar 4-5 minutes. Keptuvėje išmaišykite ir sutrinkite visus gumulėlius.
Žingsnis 2
Išvirkite bulgurą. Į keptuvę įpilkite grietinės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Tada supilkite vandenį ir užvirinkite. Supilkite bulgurą ir gerai išmaišykite keptuvės turinį. Uždenkite dangčiu ir virkite 20 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos